Velikonoce jsou svátky jara, probouzející se přírody a také výborného jídla. Přijďte si tyto dny užít do restaurace Honner, kde jsme pro vás připravili speciální velikonoční menu plné chutí, svěžesti a tradice. Od 16. do 18. dubna si můžete pochutnat na pečlivě sestavené nabídce, která potěší milovníky masa i vegetariány.
🍵 Polévka
- Hráškový krém se slaninovými chipsy – 59 Kč
Jarní klasika v moderním pojetí. Lehce nasládlý hrášek doplněný křupavou slaninou.
🍽 Hlavní jídla
- Jehněčí kolínko s bramborovým pyré, smetanovým listovým špenátem, kořenovou zeleninou a demi glace – 345 Kč
Šťavnaté jehněčí maso, jemné pyré a lahodná omáčka – poctivá velikonoční klasika. - Králíčí roláda z hřbetu sous vide, bramborové pyré, blanšírovaný chřest – 240 Kč
Jemné maso a svěží chřest jako ideální kombinace velikonočních chutí. - ½ Francouzského baby kuřátka, domácí nádivka s kopřivami a mandlemi, pečený zázvorový brambor – 225 Kč
Voňavá klasika s jarním nádechem a nádechem exotiky díky zázvoru. - Velikonoční hlavička s vejcem a kopřivami, jarní petrželkový brambor, hlávkový salátek – 205 Kč
Tradiční česká specialita v odlehčené a svěží verzi. - Grilovaný halloumi sýr na italském hráškovém risottu se zeleným chřestem, parmazán (bezmasé) – 235 Kč
Vegetariánské potěšení, které osloví i milovníky masa.
🍰 Dezert
- XL karamelový větrník s vanilkovým krémem – 80 Kč
Sladká tečka, kterou si zamilujete.
🍺 Doporučené pivo k menu
K velikonočním specialitám doporučujeme svěží a lehce hořký Krasličák 12° z pivovaru Protivín (0,5 l za 59 Kč), který skvěle doplní sváteční chutě.
